Sem vik Biomedicinsk analytiker Laboratoriemedicin Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Laboratoriemedicin Dalarna (LmD) består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Verksamheten är landstingsövergripande med laboratorier vid sjukhusen i Avesta (klinisk kemi/transfusionsmedicin), Borlänge (provtagningsenhet samt PK-analys), Falun (klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, och transfusionsmedicin), Ludvika (klinisk kemi/transfusionsmedicin) och Mora (klinisk kemi/transfusionsmedicin).

Stora satsningar har gjorts på Laboratoriemedicin Dalarna de senaste åren. Du kommer att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i en miljö med ny modern utrustning vid alla våra laboratorier. I Falun finns ett av Nordens mest avancerade laboratorium gällande automation.

Arbetsområdet omfattar klinisk kemi eller klinisk mikrobiologi. Ange i personliga brevet om du har specifik önskan av disciplin.
Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som biomedicinsk analytiker. Du kommer att utför sedvanliga arbetsuppgifter för biomedicinsk analytiker.

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, samt dig som är under utbildning eller har annan relevant utbildning.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18.
Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Biomedicinsk analytiker

Ort: Falun