Sem vik Biomedicinsk analytiker Mora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Laboratoriemedicin i Dalarna består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin där vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora. Då stora satsningar har gjorts på Laboratoriemedicin Dalarna de senaste åren kommer du att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i en miljö med modern utrustning.

Just nu söker vi semestervikarier till klinisk kemi och transfusionsmedicin i Mora.

Arbetsområdet omfattar klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som biomedicinsk analytiker.

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, samt dig som är under utbildning eller har annan relevant utbildning.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.