Sem vik distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentral Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Vi söker distriktssköterska alternativt sjuksköterska till vårt team.

Det dagliga arbetet består av sjukvårdsrådgivning i telefonsystemet Tele Q, distriktssköterskemottagning/sjuksköterskemottagning och bedömning av patientens vårdbehov och förmåga att vid behov slussa patienten vidare till rätt vårdnivå. En viktig del av arbetet är samarbete med övriga enheter inom både landsting och kommun.

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen- hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt.
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från primärvård, annat mottagningsarbete eller akutmottagning.

Vana att arbeta i vårt journalsystem Take Care är meriterande.

Du är noggrann och har god initiativ- och planeringsförmåga, är stresstålig och tycker om att ha mottagningsarbete och sjukvårdsrådgivning via telefonsystemet Tele Q. Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande med patienter och arbetskamrater ingår.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Distriktssköterska

Ort: Leksand