Sem vik Läkarassistent till Vårdcentralen Säter

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vårdcentral Säter är en av Regionens Vårdcentraler och är belägen i det natursköna Skönviksområde vid stranden av sjön Ljustern. Till Vårdcentralen är det gångavstånd från tåg- och busstation. Vi har ca 9200 listade patienter och på vår arbetsplats är ca 50 st anställda inom olika yrkeskategorier. Vi har läkarmottagning, sjuksköterske- och barnmorskemottagning, samtalsmottagning, samt rehabavdelning.

Som läkarassistent kommer Du att ha ett varierande och roligt jobb som innefattar: bedömningsmottagning, handläggande av akuta patienter provtagning på labb med mera. All handläggning kommer att ske under handledning av behörig personal. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla din förmåga att ta hand om patienter på ett professionellt och patientsäkert sätt med rätt använd kompetens.

Vi värdesätter långsiktiga samarbeten och är intresserade av dina framtida karriärplaner. Vi ser gärna att du blir en del av vår spännande resa framåt.

Vi söker dig som studerar till läkare och helst har slutfört termin 9. Erfarenhet av primärvård, telefonrådgivning och journalsystemet Take Care är meriterande.

Vi ser gärna att du kan arbeta heltid under perioden 23-06-01 - 23-08-31.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.