Sem vik läkarassistent till VC Ludvika-Grängesberg

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen att bli en i gänget! Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som läkarassistent på VC Ludvika-Grängesberg under sommaren 2020. Vårdcentral Ludvika Grängesberg är en snabbt växande vårdcentral med fantastiska medarbetare och en god framåtanda.

Arbetsuppgifterna består av bedömningsmottagning, handläggande av akuta patienter, läkemedelsgenomgångar mm. All handläggning kommer att ske under handledning av behörig personal. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla din förmåga att ta hand om patienter på ett professionellt och patientsäkert sätt med rätt använd kompetens.

Vi söker dig som studerar till läkare och önskvärt att är att du gått ut minst termin 8.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.