Sem vik Läkarassistent Vårdcentral Jakobsgårdarna, Borlänge

Bild för rekryteringsannons

Välkommen till Region Dalarna!

Vårdcentral Jakobsgårdarna är en vårdcentral centralt belägen i ett mångkulturellt upptagningsområde i Borlänge, Dalarna. Vårdcentralen präglas av ett gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi tar hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre. Verksamheten genomsyras av en primärvård i ständig förändring och samarbete i team och nyttjande av varandras olika kompetenser är en viktig del i vårt dagliga arbete.

Som läkarassistent jobbar du i vårt jourteam med primärvårdstriagering tillsammans med övriga professioner. Triage är en process för att prioritera och sortera patient med utgångspunkt från anamnes, symtom och vitalparametrar. Andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på din erfarenhet och kompetens.

Vi söker dig som

• är läkarstuderande, du behöver ha fullgjort minst 8 terminer.

Det är meriterande om

• du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård.

Vidare behöver du som söker tjänsten gilla att arbeta i team, ha bra samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du besitter god förmåga till att fatta egna beslut och att ta ansvar för att bidra till en bra arbetsmiljö och en hög patientsäkerhet.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, ska sökande delge arbetsgivaren utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här:  Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se)