Sem vik läkarassistenter, VC Jakobsgårdarna Borlänge

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vårdcentral Jakobsgårdarna är en vårdcentral centralt belägen i ett mångkulturellt upptagningsområde i Borlänge, Dalarna. Vårdcentralen präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi tar hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre.

Verksamheten genomsyras av en primärvård i ständig förändring och samarbete i team och nyttjande av varandras olika kompetenser är en viktig del i vårt dagliga arbete.

Som läkarassistent arbetar Du i vårt jourteam med primärvårdstriage tillsammans med andra professioner. Triage är en process för att prioritera och sortera patient med utgångspunkt från anamnes, symtom och vitalparametrar.
Andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på din erfarenhet och kompetensnivå.

Vi söker dig som studerar till läkare och det är önskvärt att du slutfört termin 9.
Erfarenhet av primärvård är meriterande.

Vi ser gärna att du kan arbeta heltid och sammanhängande under perioden juni-augusti.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.