Sem vik Lokalvården Regionservice Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden såsom fastighetsdrift, kost och måltid, logistik, lokalvård, tvätteri och vårdnära service. Vår ambition är skapa en förbättring- och utvecklingskultur där vi tillsammans är bäst på att varje dag bli lite bättre.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners.

Är du vår nästa sommarjobbare inom lokalvården på Regiondalarna? Inom Regionservice lokalvård utför vi regelmässig-, infektion- och storstäd/fönsterputs, även hantering av olika städmaskiner förekommer. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande. Du kommer att ansvara för att uppdraget utförs med rätt kvalité för säkerhetsställande av patientsäkerheten och effektivitet som gör våra kunder nöjda. Arbetet utförs i både arbetsgrupp eller eget område.

Arbetstiderna varierar med både dag, kväll och helg arbete.

Arbetet inleds med en introduktion inom dom aktuella områdena.

Anställningen avser semestervikariat 2023-06-01 t o m 2023-08-31.

Gällande dina personliga egenskaper söker vi dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och har känsla och förståelse för hur olika typer av människor ska bemötas. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika uppgifter inom lokalvården. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda kunder är i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav:

- Minimiålder 18 år.

- Du har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift.

Meriterande:

- Erfarenhet ifrån lokalvård eller andra serviceyrken som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.

Intervjuer kan genomföras löpande under ansökningstiden.

Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.