Sem vik Sjuksköterska Kirurg avd 42 Mora lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Som sjuksköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad

Vi ingår i 24/7 verksamhet. I tjänsten ingår dag- och kvällspass samt helger. Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt och helgarbete. Möjlighet till deltid finns.

Legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.