Sem vik Sjuksköterska Kirurg avd 42 Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Som sjuksköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad

Vi ingår i 24/7 verksamhet. I tjänsten ingår dag- och kvällspass samt helger. Möjlighet till rotation finns, dag och natt. Utöver ob-ersättning får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt och helgarbete.
Möjlighet till deltid finns.

Anställning avser semestervikariat sommar 2019.

Legitimerad sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Grundutbildad sjuksköterska

Ort: Mora