Sem vik Sjuksköterska till gynavdelningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Välkommen till gynavdelningen! Vi finns i nya lokaler med 16 vårdplatser. Här vårdas kvinnor i olika åldrar med skilda gynekologiska problem. Vi opererar och vårdar både planerade och akuta patienter. Arbetet innebär god omvårdnad av patienter som är svårt sjuka samt förvård och eftervård av patienter som genomgått gynekologiska operationer.

Vi arbetar med patientnära vård, i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. På gynavdelningen tar vi även hand om joursökande patienter under viss tid av dygnet.

Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med ett positivt och öppet arbetsklimat.

Nattjänstgöring efter verksamhetens behov. Rotation dag/natt.

Vi söker leg. sjuksköterska gärna med erfarenhet från vårdavdelning med opererande verksamhet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Grundutbildad sjuksköterska

Ort: Falun