Sem vik Sjuksköterskor ortopediska kliniken avdelning 17, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Som sjuksköterska inom ortopedi erbjuds du ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter. Vi söker nu vikarier till sommaren 2022.

Ortopediska kliniken består av 2 slutenvårdsavdelningar, en öppenvårdsenhet samt ett sekretariat. De båda vårdavdelningarna är uppdelade i en elektiv och en akut enhet. Här vårdas patienter med skador eller besvär i rörelseapparaten. Det kan handla om ryggsmärtor, traumatiska frakturer eller förslitningsskador och artros.
På våra vårdavdelningar råder ett positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat.
Vi arbetar tillsammans i multidisciplinära team kring patienten, där alla professioner är lika viktiga. Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig i ditt team.

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som är nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket.
All personal hos oss är delaktiga i att utveckla och driva vården framåt.

Vill du vara en del av vårt härliga Team under sommaren så är du varmt välkommen med din ansökan.

Legitimerad sjuksköterska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att Du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.