Sem vik sjuksköterskor till Allmänpsykiatrin Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. Klinikens enheter finns både i Falun och Säter, och består av en akutmottagning, fyra psykiatriska vårdavdelningar, en avdelning för missbruks-och beroendevård samt en mottagning för patienter med ätstörningar.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat på avdelningarna i Säter. Avd 90 och 95 vårdar främst patienter med psykoser. Avd 93 vårdar främst patienter med förstämningssyndrom. För att arbeta på akutmottagningen krävs erfarenhet av psykiatri.

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av psykiatri är meriterande.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vill jobba i team där patienten ingår som en självklar medlem.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Grundutbildad sjuksköterska

Ort: Säter