Sem vik sjuksköterskor till Allmänpsykiatrin Säter

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. Kliniken har verksamhet både i Falun och Säter,länets enda akutpsykiatriska mottagning finns i Säter.

Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat på våra enheter i Säter. Avd 90 vårdar främst patienter med psykoser i akut skede. Avd 95 vårdar patienter med psykoser i lugnare skede, förstämningssyndrom och personlighetsstörningar. För att arbeta på akutmottagningen krävs erfarenhet av psykiatri.

Du är legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av psykiatri är meriterande.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vill jobba i team där patienten ingår som en självklar medlem.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.