Sem vik Sjuksköterskor/Distriktssköterskor Primärvård Västerbergslagen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker semestervikarier inför sommaren 2020 till Primärvården i Västerbergslagen. VC Sunnansjö, VC Smedjebacken samt VC Ludvika-Grängesberg/Jourmottagningen.

Arbetsuppgifterna består av telefonrådgivning, egen bedömningsmottagning, assistera läkare på Vårdcentralen, egen mottagning, DSM, provtagning lab. Du jobbar i team tillsammans med övriga yrkesgrupper i primärvården.

Du är legitimerad sjuksköterska/gärna distriktssköterska som vidareutbildning.

Intervjuer och tillsättning sker löpande, vi räknar med att semesterrekryteringen är klar V.18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kontaktpersoner:
Liselotte Lindblom, avdelningschef VC Ludvika-Grängesberg/Jourmottagningen, 0240-495392,
liselotte.lindblom@regiondalarna.se
Maria Ferner, avdelningschef VC Ludvika-Grängesberg/Jourmottagningen, 070-201 07 40,
maria.ferner@regiondalarna.se
Ulrika Vieweg, avdelningschef VC Smedjebacken, 0240-495812, ulrika.vieweg@regiondalarna.se
Lena Törnqvist, avdelningschef VC Sunnansjö, 0240-495704, lena.tornqvist@regiondalarna.se
Anette Gerlström, verksamhetschef, 0240-495365,
anette.gerlstrom@regiondalarna.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.