Sem vik Sjuktransport 2023 Ambulanssjukvårdare och undersköterska

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker nu semestervikarier till Sjuktransporter i Dalarna, sommaren 2023, med placering på någon av orterna Avesta, Ludvika, Falun, Borlänge, Leksand, Vansbro, Malung, Sälen, Mora, Älvdalen och Särna.

För patient med visst vårdbehov ombesörjer du liggande sjuktransporter mellan vårdinrättningar eller till/ från hemmet.
Du har även ett nära samarbete med ambulanssjukvården, och kan därför behöva vara ambulansen behjälplig med assistans.

Önskemål om placeringsort diskuteras under intervjun.

Vi söker dig som är utbildad ambulanssjukvårdare, undersköterska alt. har en pågående sjuksköterskeutbildning.

Krav på körkort behörighet B samt körkortsinnehav i minst 2 år.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi ser att du är engagerad, flexibel och har förmågan att arbeta självständigt.

Tester inför semestervikariat anordnas i Falun vecka 49, som du blir kallad till. Testerna består av fystest, körprov och intervju.
Efter godkänt test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb