Sem vik sköterskeassistent Avd 10 Avesta Lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen till avd 10 som vårdar patienter med många olika diagnoser och är i ständig utveckling. Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats. Avd 10 är en vårdavdelning med inriktning av medicinsk äldrevård, stroke och ortopedisk rehabilitering.

Som sköterskeassistent har du chans att komma in i rollen som sjuksköterska och utföra de arbetsuppgifter som inte kräver legitimation. Du kommer få prova på delar av sjuksköterskans arbetsuppgifter och vi hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare.

Du studerar till sjuksköterska och ska ha gått ut termin 4 eller 5 till sommaren 2022.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 17. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.