Sem vik Sköterskeassistent Avd 3 och Avd 10 Avesta Lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Kliniken för Akut Medicin Geriatrik & Rehabilitering har som uppdrag att med god kvalitet, omsorg och tillgänglighet bedriva vård i ett närsjukvårdsperspektiv. Vi tillgodoser den hälso- och sjukvård som är vanligt förekommande hos vår befolkning, ofta återkommande för den enskilde och ekonomiskt rimlig och kompetensmässigt möjlig att bedriva lokalt.

Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar.
Välkommen till en avdelning som vårdar patienter med många olika diagnoser och som ständigt utvecklas.

Som sköterskeassistent har du chans att komma in i rollen som sjuksköterska och utföra de arbetsuppgifter som inte kräver legitimation. Du får prova på olika inriktningar - med placering på avdelning 3 eller avdelning 10 för att sedan hospitera på övriga enheter inom kliniken såsom medicinmottagningen, akutmottagningen, dialys mm i samråd med avdelningschef.

Vi erbjuder kollegialt stöd och mentorskap. Du kommer att få prova på delar av sjuksköterskans arbetsuppgifter och vi hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare!

Du studerar till sjuksköterska och ska ha gått ut termin 4 eller 5 till sommaren 2020.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.