Sem vik Städare Mora, Rättvik, Leksand, Älvdalen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Du ingår i en städgrupp om cirka 4 personer på Mora lasarett. Förutom traditionell städning ingår även städning med olika städmaskiner.

Kvälls och helgtjänstgöring kan komma att ingå i vikariatet.

Vi söker även semestervikarier inom lokalvård till vårdcentralerna i Rättvik, Leksand och Älvdalen. Vänligen ange i Din ansökan vilken ort Du önskar att arbeta i.

Variation i sysselsättningsgrad kan förekomma mellan 75-100%. Avser semestervikariat sommaren 2020.

Städvana är meriterande. Teoretiska utbildningar inom städområdet värdesätts.

Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha intresse för dina arbetsuppgifter. Du använder och behärskar svenska i tal och skrift ur säkerhetssynpunkt är detta viktigt för att du ska förstå de instruktioner och anvisningar som delges dig.

B-körkort är meriterande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.