Sem vik tandläkare till Folktandvården Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Har du läst minst 4 terminer på tandläkarprogrammet och är nyfiken på hur det är att arbeta i vackra Dalarna? Då är ett sommarjobb på Folktandvården Dalarna något för dig!

När du sommarjobbar hos oss får du vara med vid olika behandlingar, träffa många patienter och lära dig mer om ditt framtida yrke.

Du som har läst nio terminer till tandläkare kan söka jobb som tandläkare med tillfällig legitimation (utfärdas av Socialstyrelsen). Som sommarjobbande tandläkare hos oss får du en handledare och dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter din utbildningsnivå och klinikens behov.

För dig som studerar till tandläkare erbjuder vi sommarjobb som tandsköterska efter termin 4.

För dig som är sommarjobbande tandläkare erbjuder Folktandvården Region Dalarna möjlighet att besöka vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som fungerar som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en blivande tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Våra kliniker finns i Idre, Älvdalen, Orsa, Mora, Rättvik, Leksand, Svärdsjö, Falun, Sälen, Malung, Vansbro, Gagnef, Borlänge, Säter, Hedemora, Avesta, Ludvika, Smedjebacken.

Ange i din ansökan vilken termin du studerar och om du önskar någon särskild placering.

Vi söker dig som studerar till tandläkare och har läst minst fyra terminer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

OM ARBETSPLATSEN
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.
Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Varaktighet/Arbetstid
Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning eller timanställning

Intervjuer och urval sker löpande och tillsättningar kan ske innan sista ansökningsdag.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.