Sem vik undersköterska, Akutmottagningen Mora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen som semestervikarie sommaren 2022! Vi söker nu undersköterska till Akuten.
Akutmottagningen i Mora skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Hit kommer patienter med sjukdomstillstånd/skador inom specialiteterna kirurgi, medicin och ortopedi.

Vi erbjuder ett mycket stimulerande undersköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att omhänderta svårt sjuka/skadade patienter, med andra ord så är ingen dag den andra lik på akuten i Mora. Nära samarbete med ansvarig sjuksköterska med bla övervakning, provtagning och dokumentation.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Som person behöver du vara flexibel då arbetet innebär rotation mellan klinikerna. Du är ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta och hantera stressiga situationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initativtagande och bra bemötande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.