Sem vik undersköterska Akutmottagningen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Akutmottagningen i Mora skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Hit kommer patienter med sjukdomstillstånd/skador inom specialiteterna kirurgi, medicin och ortopedi.

Vi erbjuder ett mycket stimulerande undersköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att omhänderta svårt sjuka/skadade patienter, med andra ord så är ingen dag den andra lik på akuten i Mora. Nära samarbete med ansvarig sjuksköterska med bla övervakning, provtagning och dokumentation.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Som undersköterska på akutmottagningen är du flexibel- och ansvarsfull. God förmåga att samarbeta och kan hantera stressiga situationer.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom initiativtagande, bra bemötande och att du är ansvarstagande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Undersköterska (vård- och specavd mott)

Ort: Mora

Anställningsform: Vikariat