Sem vik Undersköterska avd 26 Medicinkliniken Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avdelning 26 är en vårdavdelning med 26 vårdplatser, vi vårdar patienter med njur- och neurologiska diagnoser samt patienter med stroke. De flesta patienterna kommer till oss via akuten. Som undersköterska sköter du i första hand omvårdnaden men det ingår också provtagningar och kontroller i arbetsuppgifterna. Vi tillämpar patientnärmre vård så teamarbete är en självklarhet.

- Undersköterskeexamen
- sjuksköterskestuderande termin 4
- läkarstuderande termin4
Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.