Sem vik Undersköterska Avd 34 BUM, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker nu semestervikarier till Barn och Ungdomsmedicin avd 34!

På avdelning 34 möter du barn och ungdomar mellan 0-18 år med både akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Vi är det "lilla sjukhuset" i det stora, vilket innebär att barn med diagnoser inom många olika områden som medicin, kirurgi och ortopedi vårdas på avdelningen.

Vi arbetar i vårdpar tillsammans med sjuksköterska, läkare, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Till avdelningen hör också lekterapi och skola med lekterapeuter och lärare. Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett härligt team med duktiga medarbetare som har stor kunskap och vilja att vårda de barn, ungdomar med anhöriga som vi möter på avdelningen. Du får individuell inskolning med erfaren personal på avdelningen.

I arbetet ingår dag/kväll/natt och helgtjänstgöring.

Vi söker dig som

• är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Det är meriterande om du

• har erfarenhet av arbete som undersköterska inom hälso- och sjukvård
  • har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2
  • har erfarenhet att arbeta med barn

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, ska sökande delge arbetsgivaren utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här:  Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se)