Sem vik Undersköterska Avdelning 10 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Geriatriska enheten består av en vårdavdelning med 24 vårdplatser där inriktningen är medicinsk äldrevård, stroke och ortopedisk rehabilitering.
Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha Patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar.

Välkommen till en avdelning som vårdar patienter med många olika diagnoser och som ständigt utvecklas.

Som undersköterska får du arbeta med sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter på vårdavdelning i den patientnära vården. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i team kring patienten.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Du får gärna ha erfarenhet av arbete med geriatrik och rehabilitering. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18.
Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Undersköterska (vård- och specavd mott)

Ort: Avesta

Anställningsform: Vikariat