Sem vik Undersköterska Avdelning 3 Avesta Lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Som undersköterska på vårdavdelningen får du utföra omväxlande arbetsuppgifter i ett spännande och utvecklande team tillsammans med patienten. Du utför sedvanliga undersköterskeuppgifter för vårdavdelning där omvårdnaden står i fokus men där även medicintekniska moment är en stor del av det dagliga arbetet.

Vi arbetar i team vilket innebär att vi får lära av varandra och det stödjer ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål. Teamet består av: sjuksköterska, undersköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist och kurator. Du ansvarar, tillsammans med teamet, för att tillgodose en god omvårdnad med patient och närstående i centrum. I vår verksamhet måste man ha förmåga att se hela människan och kunna ta tillvara hela teamets resurser.

Examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Du har även läst kurserna Medicin 2 samt Akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från internmedicinsk slutenvård eller akutsjukvård.

Vi söker dig som är intresserad av internmedicin och vill utveckla dina kunskaper inom detta varierande område. Du är flexibel, ansvarstagande samt har god förmåga att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du har lätt för att kommunicera och tycker om att arbeta i team.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.