Sem vik Undersköterska/ barnsköterska till barnmedicin avd 34 i Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

På avdelning 34 möter du barn och ungdomar mellan 0-18 år med både akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Vi är det "lilla sjukhuset" i det stora, vilket innebär att barn med diagnoser inom många olika områden som medicin, kirurgi och ortopedi vårdas på avdelningen. Vi arbetar i vårdpar tillsammans med sjuksköterska, läkare, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Till avdelningen hör också lekterapi och skola med lekterapeuter och lärare.

Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett härligt team med duktiga medarbetare med stor kunskap och vilja att vårda de barn, ungdomar med anhöriga som vi möter på avdelningen.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Erfarenhet från arbete med barn är meriterande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.