Sem vik Undersköterska Dialysmottagningen Avesta lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Dialysmottagningen i Avesta är en liten enhet med 8 behandlingsplatser och utför bloddialysbehandlingar. Öppettiderna är måndag-lördag.

Som undersköterska på Dialysmottagningen arbetar du till stor del tillsammans med en sjuksköterska. Arbetet innebär mycket teknisk vård med handhavande av dialysapparater, genom att förbereda apparater för behandling, assistera sjuksköterska vid behandlingars start och avslut samt hantera larm som uppkommer under behandlingens gång. Observation av patienter under behandlingens gång ingår samt patientomvårdnad efter behov.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Tidigare vana inom teknisk vård eller dialysvård meriteras.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Undersköterska (vård- och specavd mott)

Ort: Avesta

Anställningsform: Vikariat