Sem vik undersköterska, Dialysmottagningen Ludvika lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Kom och sommarjobba hos oss på Dialysmottagningen i Ludvika!
(ev kan det bli aktuellt med anställning redan tidigare under våren)

På dialysmottagningen behandlas patienter med njursvikt som har behov av bloddialysbehandling. Mottagningen har 7 behandlingsplatser.
Patienterna behandlas i allmänhet 4-5 timmar, tre gånger i veckan. Ordinarie öppettider är mån-fre kl 7.00-15:30, söndag 12:00-19:30.

Som undersköterska på Dialysmottagningen deltar du i omvårdnad och ordinerad behandling för patienter i bloddialysbehandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med teknik.
Inskolningstid är 3-5 veckor där minst 2 veckor ska vara sammanhängande, övriga inskolningspassen kan ske under vårterminen efter överenskommelse

Under sommaren är dialysen öppen måndag-onsdag-fredag kl 7-20. Det innebär att man gör heldagspass. Under inskolningstiden går man på ordinarie schema och varannan söndag. 37 tim/v.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Läkar- och sjuksköterskestuderande är välkomna att göra ansökan om ni genomgått minst 4 terminer under VT 2021.

Yrkeserfarenhet inom akutsjukvård är meriterande. Du ska vara intresserad av medicinteknik. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Ange in din ansökan om det ev är möjligt att anställas tidigare under våren, om det skulle finnas ett behov för det (kan ev. vara meriterande).

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.