Sem vik undersköterska Dilaysmottagningen Avesta lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Dialysverksamheten i Avesta handhar endast bloddialyspatienter och har öppet måndag-lördag. Sjuksköterskor och undersköterskor samarbetar i verksamheten. Patienterna har sina återkommande behandlingsdagar 3 ggr per vecka. För arbete inom dialys bör Du således vara intresserad av både teknik och omvårdnad samt ha god förmåga till patientkontakt och trivas med att lära känna patienterna.

Som undersköterska på Dialysmottagningen arbetar du till stor del tillsammans med en sjuksköterska. Arbetet innebär mycket teknisk vård med handhavande av dialysapparater, genom att förbereda apparater för behandling, assistera sjuksköterska vid behandlingars start och avslut samt hantera larm som uppkommer under behandlingens gång. Observation av patienter under behandlingens gång ingår samt patientomvårdnad efter behov.

Vi söker nu semestervikarier inför sommaren 2020.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2 samt arbetat inom dialysverksamhet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.