Sem vik undersköterska Förlossning BB

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vi söker dig som är undersköterska till Förlossning eller BB-avdelning.

Anställningen avser semestervikariat heltid/deltid sommaren 2019.
Arbetstiden är förlagd till dag och natt.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning i akutsjukvård.

Du har en professionell inställning till din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor med patienten i fokus. Du är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Undersköterska (vård- och specavd mott)

Ort: Falun

Anställningsform: Vikariat