Sem vik undersköterska kirurgkliniken Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Kirurgkliniken söker nu semestervikarier inför sommaren 2020!

Våra patienter indelas i olika vårdteam; urologi, kärl, endokrin, plastik, övre gastro och nedre gastro.
Under sommaren kommer vi att fördela patienterna på två vårdavdelningar. Vi vårdar till största delen svårt sjuka patienter som med hög vårdtyngd.

Arbetet med patienterna sker i samarbete med sjuksköterska, läkare och paramedicin.

Som undersköterska på kirurgkliniken är du flexibel och ansvarsfull och har patienten i centrum. Du arbetar i den patientnära omvårdnaden som innefattar medicinska kontroller, provtagningar och såromläggningar. Du har en god förmåga att samarbeta och hantera stressiga situationer.
Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.
Välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.