Sem vik undersköterska, kirurgkliniken Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Verksamheten ligger på Falu lasarett, en modern byggnad nära centrala Falun med fin utsikt över staden. Inriktning är kirurgisk vård.

Vi söker semestervikarier inför sommaren 2023. Som undersköterska på en kirurgisk avdelning får du omväxlande och lärorika arbetsuppgifter. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare samt ett öppet och positivt arbetsklimat. Samarbetet mellan olika professioner är gott.

Arbetsuppgifterna har sin grund i pre- och postoperativ omvårdnad. Kontroll av vitalparametrar så som temp, blodtryck, puls, saturation och andningsfrekvens utförs dagligen. Andra uppgifter kan vara såromläggningar, stomiomläggningar, handhavande av medicinskteknisk apparatur, blodprovtagning, mobilisering och dokumentation. Vi har vårdnära service (VNS) och transporthjälp som utför uppgifter som patienttransporter, förråd, kost och köksservice mm. Detta ger mer tid till det patientrelaterade arbetet.

Tjänsten innebär dag, kväll och helg med anpassningsmöjlighet enligt flextidsavtal och är en tidsbegränsad anställning 2022-06-05 till 2022-08-20.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och intresserad av kirurgi. Du arbetar ansvarsfullt och evidensbaserat med följsamhet till våra rutiner och med ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god empati, bra samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga i tal och skrift.

Du har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Meriterande:

Från tidigare Vård och omsorgsprogrammet fördjupningarna akutsjukvård och medicin 2.

Diplom från Vård och omsorgscollege.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.