Sem vik undersköterska medicinkliniken Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Medicinkliniken har 4 internmedicinska avdelningar med olika inriktningar. Som undersköterska på medicinkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och med kombinerade diagnoser. Den stora delen av verksamheten består av akut verksamhet men även viss del planerad verksamhet sker på avdelningarna

Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som undersköterska.

Välkommen till oss, till ett omväxlande och stimulerade arbete med god stämning i personalgruppen.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi söker dig som är positiv, samarbetsvillig och engagerad. Arbetet på en akutavdelning förutsätter att du är flexibel och stresstålig.

Som undersköterska arbetar du nära patienten och ett professionellt och respektfullt bemötande är ett krav.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Undersköterska (vård- och specavd mott)

Ort: Mora

Anställningsform: Vikariat