Sem vik undersköterska ÖNH-kliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

ÖNH-sjukvården Dalarna är en länsklinik med verksamhet i Falun och Mora. ÖNH-kliniken i Falun har ett övergripande länsansvar för all sluten- och akut öron-, näs- och halssjukvård inom Dalarna. I Falun finns vårdavdelning, öppenvårdsmottagning och en egen operationsavdelning. Vi har egen jourverksamhet dygnet runt och Ögonklinikens jourverksamhet kvällar, nätter och helger.
Vi tar även hand om käk patienter i slutenvården. Vi har en patientgrupp allt ifrån 1-99 år.

Som undersköterska på vårdavdelning 45 har du det dagliga omvårdnadsansvaret för en grupp patienter tillsammans med en sjuksköterska. I arbetet ingår även att assistera läkarna vid omhändertagande av jourfall på jourtid.

Tjänstgöring dag/kväll/helg/natt.

Som undersköterska på ÖNH-Mottagningen har du ansvar för att assistera läkarna vid omhändertagande av patienterna, provtagning samt tidsbokning.

Tjänstgöring dagtid.

På avdelning 45/ÖNH-mottagningen ges du möjlighet att arbeta i ett härligt team med duktiga medarbetare som har stor kunskap att vårda patienter inom ÖNH.
Det är viktigt att du ska känna dig trygg och säker hos oss. Vilket innebär att du får internutbildning samt en individuell anpassad inskolningsplan beroende av dina tidigare erfarenheter

Examen från vård-och omsorgsprogrammet eller annan relevant undersköterskeutbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Sjuksköterskestuderande efter termin 3. Läkarstuderande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Undersköterska (vård- och specavd mott)

Ort: Falun

Anställningsform: Vikariat