Sem vik undersköterska Ortoped avd 41 Mora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker undersköterskor till ortoped avdelningen 41. På avdelningen arbetar vi med patientnära vård i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Hos oss råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater.

Vi har akut och planerad verksamhet. Allt från barn till äldre.

Välkommen med din ansökan!

- Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
- Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.