Sem vik Undersköterska på Akutmottagningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

- Är du Undersköterska och intresserad av Akutsjukvård?
- Gillar du Teamarbete?

Avesta Lasarett har en liten dygnet-runt-öppen akutmottagning, där vårt uppdrag är att akut omhänderta patienter med symtom av framförallt internmedicinsk och allmänmedicinsk karaktär. Under kvällar och helger finns på akutmottagningen också en jourmottagning som tar hand om patienter av akut primärvårdsmässig karaktär.
Upptagningsområde för akutmottagningen och jourmottagningen är Avesta och Hedemora samt de närliggande kommunerna i Västmanland. Fem akutvårdsplatser finns i anslutning till akutmottagningen och bemannas av akutmottagningens medarbetare.
På vår Akutmottagning prioriteras/sorteras patienterna med Triage enligt RETTS, ett kvalitetssäkrat verktyg som används på de allra flesta akutmottagningar i Sverige.
Tack vare en erfaren personal och välutvecklat lagarbete på vår Akutmottagning har vi bland de allra kortaste vänte- och vistelsetiderna av alla akutmottagningar i Sverige.

Våra framgångsfaktorer till detta kan beskrivas med följande ord:

- Professionalism/bred kompetens - Engagemang
- Lösningsfokuserade - Teamkänsla
- Patienten i fokus - Korta beslutsvägar

Vi erbjuder ett stimulerande undersköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter som att akut omhänderta svårt sjuka patienter och ta hand om människor i kris likväl som att ta EKG, provtagning osv. Kort sagt ingen dag är den andra lik på Avesta Akutmottagning.
Du kommer som undersköterska hos oss arbeta i ett flödesinriktat team som arbetar tvärprofessionellt kring patienten med patientsäkerhet i fokus. Vi har individuellt verksamhetsanpassat schema.

Det finns möjlighet till förlängning efter semestervikariatet.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och vill utveckla dina kunskaper inom detta spännande område. Du har lätt för att kommunicera och tycker om att arbeta teambaserat.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18.
Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Undersköterska (vård- och specavd mott)

Ort: Avesta

Anställningsform: Vikariat