Sem vik Undersköterska, Postop, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Välkommen till Postopavdelningen i Falun! Postop är en del av centraloperation på An/OP/IVA-kliniken Falun. Här vårdas våra patienter i alla åldrar som opererats på centraloperation, både akuta och planerat. Vi är en 24/7-verksamhet så i arbetet ingår rotationstjänstgöring (dag, kväll och ev. natt) samt helgtjänstgöring.

Vi söker 2 undersköterskor för sommarvikariat för att ge vår ordinarie personal semester. Som undersköterska på Postop jobbar du med postoperativvård tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vi vårdar och övervakar patienten den första tiden direkt efter en operation tills patienten är stabil och kan flytta över till sin vårdavdelning.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av omvårdnad i en högteknologisk miljö. Du tycker om att jobba i en miljö som är omväxlande,  både när det gäller tempo och innehåll. Att vara sommarvikarie på Postop kommer att ge dig mycket bra erfarenhet din yrkesroll som undersköterska.

Vi söker dig som

• är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Det är meriterande om du

• har erfarenhet av arbete som undersköterska inom hälso- och sjukvård
  • har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2
  • har erfarenhet från slutenvård, medicin, infektion, kirurgi samt barn

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, ska sökande delge arbetsgivaren utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här:  Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se)