Sem vik Undersköterska till Primärvården Västerbergslagen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker undersköterskor som semestervikarier till VC Sunnansjö, VC Ludvika/ Grängesberg samt VC Smedjebacken!

Som undersköterska kommer dina arbetsuppgifter att vara:
. Assistera läkare på Vårdcentral
. Provtagning, labb
. Eventuellt egen mottagning som exempelvis blodtryck och omläggningar
Receptionsarbete kan förekomma i Sunnansjö och i Smedjebacken.

Du arbetar i team med övriga yrkesgrupper i Primärvården.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Du är flexibel, ansvarstagande samt har god förmåga att samarbeta och hantera stressiga situationer. Du har lätt för att kommunicera och tycker om att arbeta i team.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Karl Erik Dahlström, avdelningschef VC Ludvika-Grängesberg, tel 0240-495392, 072-1453549, karlerik.dahlstrom@regiondalarna.se
Maria Ferner, avdelningschef VC Ludvika-Grängesberg, tel 070-201 07 40, maria.ferner@regiondalarna.se
Ulrika Vieweg, avdelningschef VC Smedjebacken, tel 0240-495812, ulrika.vieweg@regiondalarna.se
Lena Törnqvist, avdelningschef VC Sunnansjö, tel 0240-495704, lena.tornqvist@regiondalarna.se
Anette Gerlström, verksamhetschef, tel 0240-495365, anette.gerlstrom@regiondalarna.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.