Sem vik Undersköterska vårdcentral Jakobsgårdarna, Borlänge

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Primärvården är navet i vården och ska bedriva god och nära vård. Som undersköterska på vårdcentral Jakobsgårdarna är du en viktigt medspelare i arbetet för både patienter och medarbetare. Vårt fokus är nöjda patienter, nöjda medarbetare och hög vårdkvalitet.

Dina arbetsuppgifter som undersköterska på vårdcentral innefattar mottagnings- och akutarbete på distriktsläkarmottagningen.

Du är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen. Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvården/mottagningsarbete. Arbete med akutmedicin eller erfarenhet av detta område är meriterande. Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt samt vilja vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, ska sökande delge arbetsgivaren utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här:  Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se)