Sem vik undersköterska, vårdcentral Säter

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Primärvården är navet i vården och ska bedriva en god och säker vård för våra invånare.

Vårdcentral Säter ligger vackert beläget vid sjön Ljustern, med promenadavstånd till både tåg- och busstation. Vi har ca 9200 listade patienter och ca 50 medarbetare inom olika yrkeskategorier. Hos oss vill vi att du som medarbetare ska känna att du utvecklas och har ett viktigt arbete.

Är du sugen på att arbeta i ett högt tempo tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare där patienten är i fokus så tycker vi att just du ska söka dig till oss!

Här finns ett arbete där du som undersköterska har ett varierande och roligt jobb där arbetsuppgifterna är:

- Provtagning

- EKG-provtagning

- Undersköterskemottagning

- Omhändertagande av prover

- Svara i telefon och boka in provtagningstider

- Assistera vid undersökningar och mindre operationer

- Viss städning

- Påfyllning av material

- ev. receptionsarbete m.m.

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2,

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete som undersköterska, gärna på vårdcentral eller på annan mottagning.

Som person är du stresstålig och van att ha många "bollar i luften". Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.