sem vik undersköterska vårdcentralen Jakobsgårdarna, Borlänge

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Nu söker vi semestervikarier till vårdcentralen Jakobsgårdarna sommaren 2022.

Dina arbetsuppgifter som undersköterska på vårdcentral innefattar mottagnings- och akutarbete på distriktsläkarmottagningen.

Primärvården är navet i vården och ska bedriva god och nära vård. Vi sätter stort värde vid att upprätthålla en god arbetsmiljö för personalen och vårt fokus är nöjda patienter, nöjda medarbetare och hög vårdkvalitet. Välkommen till oss, till ett omväxlande och stimulerade arbete med god stämning i personalgruppen.

Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet från primärvård/mottagningsarbete. Arbete med akutmedicin eller erfarenhet av detta område är meriterande.

Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt samt vilja vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.