Sem vik Vårdpersonal under utbildning avdelning 26 Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avdelning 26 är akutmedicinsk vårdavdelning indelad i 3 arbetsstationer. Där vårdas patienter inom specialiteterna Neurologi/Stroke/Njurmedicin. I vårdteamet kring patienterna ingår undersköterska, sjuksköterska, överläkare, underläkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och logoped.

På avdelning 26 sköter du i första hand om omvårdnaden utav våra patienter. Provtagningar, kontroll av mätvärden, rapportera status till vårdteamet samt assistera läkare vid undersökning är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar tätt tillsammans med övriga yrkeskategorier i vårdteamet.

Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande termin 4 eller läkarstuderande termin 4. Yrkeserfarenhet inom akutsjukvård eller rehabilitering av strokepatienter är meriterande.

- Du är en trygg, självgående person som tar ansvar för dina uppgifter

- I mötet med patienten har du ett empatiskt och serviceinriktat förhållningssätt

- Du har god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande mot kollegor

- Du är strukturerad och kan prioritera

- Du har ett genuint intresse för att utveckla din kompetens inom omvårdnad och akutsjukvård

- Hos dig finns en ödmjuk attityd och du har ett etiskt förhållningssätt till din omvärld

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Låter det som att du skulle passa hos oss i sommar? Kom och träffa oss, så att vi får berätta mer!

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan redan idag!