Sem vik vårdpersonal under utbildning, Dialysmottagningen Ludvika

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Dialysmottagningen är en mindre sjusköterskeledd mottagning och är en filial till dialysmottagningen i Falun. Här jobbar ett väl sammansvetsat gäng om sex sjuksköterskor. Det finns sju behandlingsplatser och för närvarande är det Dialysmottagningen är en mindre sjusköterskeledd mottagning och är en filial till dialysmottagningen i Falun. Här jobbar ett väl sammansvetsat gäng om sex sjuksköterskor. Det finns sju behandlingsplatser och för närvarande är det 14 stycken patienter som behandlas. Våra ordinarie öppettider är mån-fre kl 7-15:30 och söndagar 12-19:30, med helgtjänstgöring varannan vecka. Under sommaren har vi ett speciellt sommarschema som innebär att man arbetar dubbla arbetsskift kl 7-20 måndag, onsdag, fredag (övriga dagar är man ledig).

Studerar du till sjuksköterska eller läkare? Vill du vara med och utveckla både dig själv och oss sommaren 2023? Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare.

Som vårdpersonal under utbildning på dialysmottagnigen ansvarar du tillsammans med sjuksköterskor för omvårdnad och ordinerad dialysbehandling. Arbetet är en spännande kombination av omvårdnad och medicinteknik. Omvårdnadsbehovet varierar beroende på patientens allmäntillstånd. Arbetet kan därför snabbt växla från övervakning till att ta hand om akuta tillstånd. Andra uppgifter som förekommer är förrådshantering, vissa administrativa uppgifter och servera fika till dialyspatienterna under behandlingen, vilket är en höjdpunkt för patienterna!

Den ordinarie inskolningstiden är 5 veckor men den kan variera utifrån tidigare erfarenhet (dock minst 15-20 arbetspass)

Låter det här intressant, tveka inte att höra av dig till oss!

Vi söker dig som studerar på sjuksköterskeprogrammet och läkarprogrammet som gått minst 3 terminer.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.