Sem Vik Vårdpersonal under utbildning, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Studerar du till sjuksköterska? Vill du vara med och utveckla både dig själv och oss sommaren 2023? Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare.

Ortopediska kliniken består av 2 slutenvårdsavdelningar, en öppenvårdsenhet samt ett sekretariat. De båda vårdavdelningarna är uppdelade i en elektiv och en akut enhet. Här vårdas patienter med skador eller besvär i rörelseapparaten. Det kan handla om ryggsmärtor, traumatiska frakturer eller förslitningsskador och artros.

Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter i fräscha nyrenoverade lokaler. På våra vårdavdelningar råder ett positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat. Vi arbetar tillsammans i multidisciplinära team kring patienten, där alla professioner är lika viktiga.

Som vårdpersonal under utbildning kommer du arbeta tillsammans med undersköterskorna på avdelningen. Tillsammans ingår ni i team med sjuksköterska, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande och har fullgjort termin 4. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och eventuell tidigare erfarenhet av omvårdnad som vårdpersonal.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.