Sem vik Vårdpersonal under utbildning Kvarnsvedens Vårdcentral

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Primärvården i Dalarna är indelad i fem områden. Mellersta området består av kommunerna Borlänge, Gagnef och Säter. I upptagningsområdet bor ca 68 000 invånare, och i Borlänge ca 50 000. Vårdcentral Kvarnsveden är en av tre offentligt drivna vårdcentraler i Borlänge. Vi har ca 12 700 listade patienter och är runt 50 anställda.

På vårdcentralen får du chans att få en bred erfarenhet att ta med dig i yrket.

Vi är måna om att du som ny medarbetare ska känna dig som en del av vårt team. Det innebär att du ska känna dig trygg att få stöd av både chef och kollegor. Vi bollar, hjälper och stöttar varandra dagligen. Detta är viktigt för att alla ska kunna göra ett gott arbete och utvecklas i sitt yrke, men också för att det ska kännas roligt att gå till jobbet.

Studerar du till sjuksköterska? Vill du vara med och utveckla dig själv och oss sommaren 2023? Här på Kvarnsvedens vårdcentral erbjuder vi dig en spännande och lärorik sommar, och genom det hoppas vi kunna fånga ditt intresse av att bli vår framtida kollega.

Du som har läst termin 5 på sjuksköterskeprogrammet, är behörig att söka.

Anställningen avser semestervikariat 2023-06-19 t o m 2023-08-13.

Vi söker dig som läst och fullgjort termin 5 på sjuksköterskeprogrammet.

Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är flexibel, bemöter andra med ett professionellt förhållningssätt, skapar förtroende och tar hänsyn till andra.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.