Sem vik Vårdpersonal under utbildning, Postop Falun

Bild för rekryteringsannons

Studerar du till sjuksköterska eller läkare? Vill du vara med och utveckla både dig själv och oss sommaren 2023? Vi söker vårdpersonal under utbildning för sommarvikariat för att kunna ge vår ordinarie personal semester.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Välkommen till Postopavdelningen i Falun! Postop är en del av Centraloperation på An/OP/IVA-kliniken Falun. Här vårdas patienter i alla åldrar som opererats på Centraloperation, både akuta och planerade. Vi är en 24/7-verksamhet så i arbetet ingår rotationstjänstgöring (dag, kväll och ev. natt) samt helgtjänstgöring.

Som vårdpersonal under utbildning på Postop arbetar du tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vi vårdar och övervakar patienten den första tiden direkt efter en operation tills patienten är stabil och kan flytta över till sin vårdavdelning. Du som är intresserad, engagerad och vill få mer erfarenhet/lära dig om hur det är att ge avancerad omvårdnad i en högteknologisk miljö, här kommer ett gyllene tillfälle! Du tycker om att jobba i en miljö som är omväxlande både när det gäller tempo och innehåll. Att vara sommarvikarie på Postop kommer att ge dig mycket bra erfarenhet för pågående studier och kommande arbete.

Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare. Välkommen till Postop i Falun!

Vi söker dig som

• sjuksköterskestuderande från avklarad T4 alternativt läkarstuderande från T3.

Det är meriterande om du

• har erfarenhet av omvårdnad som vårdpersonal

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.