Sem vik vårdpersonal under utbildning, Vårdavdelningen Ludvika

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avdelningen är en del av kliniken Medicin Geriatrik och Rehabilitering. Vi har 34 slutenvårdsplatser där vi vårdar patienter för rehabilitering eller med olika internmedicinska åkommor.

Våra stora patientgrupper är hjärtsvikt och infektionspatienter, geriatriska patienter och patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke eller ortopediska tillstånd. Våra patienter kommer till oss via Lasarettets Närakut men även från olika avdelningar i Regionen, andra Regioner och direktinläggningar från Mobila teamet Västerbergslagen.

Studerar du till sjuksköterska eller läkare? Vill du vara med och utveckla både dig själv och oss sommaren 2023? Vi erbjuder dig en spännande och lärorik sommar, och hoppas kunna fånga ditt intresse att bli vår framtida medarbetare.

Omvårdnadsuppgifter vid slutenvårdsavdelning, arbetet på Vårdavdelningen präglas av patientnära arbete där du tillsammans med andra kollegor arbetar i team. Vid Vårdavdelningen ges du en noggrann inskolning utifrån dina tidigare erfarenheter och inför sommaren ordnas en heldags sommarutbildning tillsammans med andra vikarier och nyanställd personal.

All personal är starkt engagerad i förändringar och förbättringar, och arbetet sker bland annat utifrån områdesansvar.

Du är sjuksköterskestuderande från avklarad T4 alternativt läkarstuderande från T3.

Du ska kunna prioritera dina arbetsuppgifter och att vara flexibel, det är en stor tillgång i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, positiv inställning och engagemang. För oss är professionell inställning, gott bemötande och patientsäkerhet alltid aktuella och prioriterade frågor.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.