Servicemedarbetare till resurspoolen Regionservice Norra

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker två medarbetare till den nya resurspoolen vid Regionservice i Mora.

Som servicemedarbetare i vår resurspool kommer du att arbeta med många av våra förekommande serviceuppgifter inom vår verksamhet som t.ex lokalvård, kost- och måltidshantering, vaktmästeri, transporter och förrådshantering. Arbetet innebär att du täcker upp vid frånvaro och arbetstoppar i våra olika verksamheter.

Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och är stundtals fysiskt krävande. Arbetstiderna omfattar dag, kväll och helg. Anställningen inleds med en serviceintroduktion och utbildning.

Krav:
- Erfarenhet från serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård, vård och omsorg eller
det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.
Alternativt
Gymnasieutbildning inom exempelvis hotell- och restaurang, turism, vård och omsorg eller det som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
- Lätt att uttrycka dig i svenskt tal och skrift.
- Körkort B

Meriterande:
- Utbildning inom lokalvård
- Erfarenhet av kostverksamhet
- Erfarenhet av trädgårdsskötsel
- God datavana
- C-körkort

Gällande dina personliga egenskaper söker vi dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och har känsla och förståelse för hur olika typer av människor ska bemötas.
Som person är du serviceinriktad, att vara delaktig och intresserad av att forma eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika uppgifter inom serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag.

Intervjuer kan genomföras löpande under ansökningstiden. Annonsen avser 4 tjänster, varav ett vikariat.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.