Sjuksköterska, Avd 44 Kirurgi, Mora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Kirurgavdelning 44 är en 5-dygnsavdelning med 9 vårdplatser. På avdelningen vårdas mestadels patienter med planerade kirurgiska ingrepp. Vi har även intag via akutmottagningen.

Vi har ett nära samarbete med avdelning 42 och helgtjänstgöring där ingår i schemat. Kirurgavdelningen 42 har 25 vårdplatser. På avdelningen vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar. Verksamheten består till ca 70 % av akuta inläggningar och resterande ca 30 % är planerad verksamhet.

På Kirurgkliniken får Du en bred erfarenhet och möjlighet att arbeta med olika patientgrupper - alltifrån barn till palliativa patienter.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad.

Legitimerad sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.