Sjuksköterska dag/natt med 24/7-avtal, avd 45

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Som sjuksköterska på vårdavdelning 45 har du det dagliga omvårdnadsansvaret för en grupp patienter tillsammans med en undersköterska. Sjuksköterskor bemannar även dagkirurgiska patienter pre- och postop.

Vi samarbetar med ögon, käkkirurgen, Manhem och sjukhustandvården som utgår från örons dagkirurgi. Vi har egen jourverksamhet dygnet runt och Ögonklinikens jourverksamhet kvällar, nätter och helger.

Basår erbjuds. Tjänstgöring dag/kväll/helg/natt.

Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.