Sjuksköterska Geriatriken Falun Avd 58

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hos oss på avdelning 58 kommer du att arbeta 100% dag/kväll/helg med målgrupp Geriatrik.
Du arbetar med allmän geriatrik, strokerehabilitering och ortopedisk rehabilitering. Multisjuka äldre gör arbetet intressant och du får en stor bredd i din kompetens där du följer patienten under några veckor.

Som sjuksköterska har du ett arbetsledande ansvar. Vi arbetar personcentrerat och dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat. Du erbjuds individanpassad introduktion.
Vill du arbeta med ett positivt gäng där vi arbetar tillsammans över yrkesgränserna är du välkommen till oss!
Har du ett önskemål om att få tjänstgöra mindre än 100% kan vi diskutera detta vid intervju.

Vi tillämpar individuell schemaplanering vilket ger dig möjlighet att lättare styra arbetstiderna.

Nu satsar vi!
Region Dalarna erbjuder från och med 1 april 2021 en hälsofrämjande arbetstidsmodell som innebär möjlighet till kortare veckoarbetstid och en högre grundlön för dig som arbetar som sjuksköterska i en 24/7-verksamhet.

Blir du nyfiken och vill veta mer? Skicka in en ansökan!

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet inom området eller gått utbildning i vård av äldre ser vi det som meriterande.

Du har en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel som person. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som patienter.

Intervjuer och eventuell tillsättning kan ske fortlöpande under annonseringen.

Hoppas att du vill bli en i gänget med oss. Vi har bra sammanhållning och hjälper varandra. Välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.