Sjuksköterska natt, avd 45, ÖNH-kliniken

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Öron-, näsa-, halssjukvård Dalarna är en länsklinik med verksamhet i Falun och Mora. ÖNH-kliniken i Falun har ett övergripande länsansvar för all sluten och akut ÖNH-sjukvården inom Dalarna. I Falun finns vårdavdelning, öppenvårdsmottagning och en egen operationsavdelning. Vi har egen jourverksamhet dygnet runt och Ögonklinikens jourverksamhet kvällar, nätter och helger.

Inom slutenvården ansvarar du för patienter i olika skeenden i vården tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. Våra patienter är i alla åldrar, det är allt från korta till långa vårdtider. Även palliativ vård förekommer. Förutom ÖNH-patienter vårdas även ögon, käkkirurgens och sjukhustandvårdens patienter på avdelningen.

Nattetid har vi jourverksamhet där vi bedömer patienter som söker akut till ÖNH. Du kommer också att ansvara för telefonrådgivning från 1177 när du blivit varm i kläderna.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med både slutenvård och jourverksamhet och får en individanpassad inskolning.

Rotationstjänst är möjligt.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har lätt att kommunicera och att arbeta i team. Som sjuksköterska på avd 45 är Du flexibel och ansvarsfull.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.