Sjuksköterska natt, Avdelning 62, Mora Lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avdelning 62 på Mora Lasarett är en internmedicinsk avdelning med inriktning mot kardiologi. Det är en akutvårdsavdelning med 20 disponibla vårdplatser. Vi jobbar i vårdlag med fast schema. På avdelningen har vi även en poliklinisk hjärtsjuksköterskemottagning som bedrivs av våra sektionsledare.

Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Avdelning 62 passar både dig som är nyutbildad och du som har erfarenhet i yrket. På medicinkliniken har du stora möjligheter till kompetensutveckling. Vi har öppnat en ny öppenvårdsenhet som bemannas med personal från akutavdelningar. Vi kommer även öppna upp möjlighet att ambulera mot olika mottagningar.

Välkommen till oss, till ett omväxlande och stimulerade arbete med god stämning i personalgruppen. Arbetstiderna är ständig natt. På avdelning 62 arbetar vi två helger av fem.

Leg sjusköterska.

Meriterande är några års erfarenhet i yrket eftersom på natten är du ensam ansvarig sjuksköterska.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.